Jag är inte död,

Publiced 2013-12-30 17:13:52 i Daily,

Jag är faktiskt ytterst levande. Tro det eller ej :) just nu så njuter jag mest av att vara hemma och träffa alla vänner igen + får ut så mycket av julkänslan som möjligt trots att det är långt bort från snö. Så därför har det även blivit ett litet jullov från bloggisen så sorry för det!

Under mitt lov så har jag... (Förutom ätit MASSA svensk mat och svenskt GODIS!)
Gått på jul på Liseberg, såklart. Ingen äkte göteborgare om man inte inviger julen på detta sätt.
Tillsammans med min finfina lillebror.
Passade på att dela en sånhär stor bulle med kära bror när vi var där. Mmm.
 
Byggt mitt första alldeles egna pepparkakshus.
Myst hemma

Firat jul med släkten.
...varit ungefär såhär glad för att det är JUL :):)
Handlat på 4-gott

GODISLYCKAN!

Gått på mellandagsrean.
Sett snygga bilar på gatan!!! Ville kidnappa dem.
Klippt det långa ruffset
= Lekt shampooreklam
Och varit i allmänhet ganska lycklig!

Det var mitt lov i bilder! Förutom det som finns på bild så har jag träffat alla mina underbara vänner, druckit te på så många olika caféer att jag hade kunnat bli terecensent, gått på Törnrosa och dött lite för att det var så vackert och bara gjort vad jag känner för. Det har varit så himla skönt.

Om en vecka är jag tillbaka i New York, tillbaka till verkligheten och tillbaka till disciplinen. Jag är så spänd över vad dey här nya året har att komma med, även om jag vet att det kommer bli tufft. Hoppas att ni vill fortsätta följa med på resan!

P&K

Hemma.

Publiced 2013-12-17 06:35:08 i Daily,

Jag kom fram! Lite nervöst var det med alla tåg till flygplatsen osv, men allt gick bra! Däremot så sov jag knappt något på hela flygresan och när jag kom fram var klockan 4 på morgonen amerikansk tid (10 på morgonen svensk tid). Liiiiiite sliten kan man säga att jag var. Men om jag skulle gå och lägga mig då så skulle jag ju aldrig bli av med jetlaggen, så det var bara att bita ihop. 

Pappa mötte mig på flygplatsen, tagit ledigt från jobbet och allt för att kunna göra det :D Jag kom ut sist efter att de rotat upp mitt bagage helt och hållet på Landvetter haha. Göteborg välkomnade mig med grått väder, regn och ca 20 grader varmare än New York. Klassiskt Göteborgsväder ;) 

Efter att vi lämnat av bagaget hemma så åkte vi till Jensens Bøfhus och åt lunch. Åh vad gott det var! Och det var så trevligt att bara vara pappa och jag för en liten stund. Vi pratade om allt möjligt.

Jag var en zombie när jag kom hem sen så jag zoned off i min säng i en liten stund innan Rasmus kom hem!! Blev sååå glad över att träffa honom och han har ju för sjutton växt sen jag var borta så jag kände mig jätteliten! I min klass är jag bland de längsta, men i Sverige är jag helt plötsligt kort haha. Jag har saknat min stora lillebror.

När mamma kom hem så fikade vi och bakade pepparkakor, gjorde smällkarameller och hängde de sista kulorna i granen. Det var mysigt. 

Mitt saknade rum. Har nog saknat ljusslingan mest, haha. Och ååååhhh vad mjuk min säng är jämfört med den på mitt boende!!! LYCKA.
Ser ni pepparkakshuset på fönsterbrädet eller?
Mamma hade bakat ett Empire State Building-pepparkakshus som en överraskning till när jag kom hem :D hur grymt?! Är fortfarande sååå imponerad.
Diggar tomten på toppen istället för King Kong.

Även om det inte kändes som om jag längtade hem så känner jag nu att det är skönt att få en paus och komma hem till mitt liv här. Ser fram emot jullovet och att få träffa alla mina vänner igen :)

Hemfärd.

Publiced 2013-12-15 17:00:39 i Daily,

Igår vaknade vi upp till en snöstorm haha. Men åh vad jag älskar snö, blev helt överlycklig! Den snö som har fallit tidigare i år har nämligen inte fastnat på marken, men nu så blev New York vitt. 

Lördagens matiné gick bra och efter det gick jag runt i stan trots att det storsnöade. Jag ville så gärna gå runt i staden för en sista gång, se julgranen på Rockefeller center och köpa den sista julklappen. Trots att låren kändes som isklumpar efter ett tag så var det så himla värt det. Kanske inte jättesmart med tanke på att jag redan var förkyld, men ändå värt det. Älskar juletider, blir helt varm inombords.

Efter det så kom jag hem, sa hejdå till min roomie, lagade middag, fortsatte packningen som jag påbörjat tidigare samma dag och lyssnade på julmusik på högsta volym. Love it! Gjorde sedan kaksmet bara för att äta den direkt ur skålen, ehe. Det var värt det.

Nu sitter jag med en kopp hemgjord varm choklad, återigen lyssnandes på julmusik, och oroar mig för att min packning kommer vara övervikt. Andas bara genom en näsborre, ibland ingen alls, och öronen får ständigt lock pga dumma förkylningen som inte alls kommer bli rolig att flyga med. Men det spelar ingen roll, för nu ska jag heeeeeeem!

Aaahhhh såååå fiiiiiiint.






Tog även en sväng till Times' Square eftersom att det ligger så nära.





Premiär!

Publiced 2013-12-14 07:58:05 i Daily,

Idag gällde det!! WAAA.

Först hade vi balettklass på morgonen och självklart kom lilla svensken med glitter i håret eftersom att det är lucia! Saknade lussekatterna och luciatågen fett mycket idag asså.

Efter klassen var det dress rehearsal för lördagens kvällsföreställning och sedan hade vi en lång lunchpaus. Kom tillbaka till teatern och började fixa smink och hela köret. Första akten gick tiptop och andra akten är det min tur. Men självklart.... Så sätts inte musiken på när min grupp sprungit på scenen. Dansen börjar nämligen direkt med en klapp på första takten så vi vet liksom exakt hur lång pausen är för att kunna naila första slaget, så vi springer på och gör klappen men den här gången kommer musiken inte igång. På något sjukt mirakulöst sätt så upptäcker vi alla samtidigt att musiken inte är på och freezar i posen efter klappen. Efter det väntade något som kändes som den längsta pausen i hela mitt liv, när en och samma tanke gick igenom alla våra hjärnor; "PLEEEEEASE MUSIC, STAAAAART". I verkligheten varade nog det här momentet i bara någon enstaka sekund, men från scenen kändes det som en evighet. Sen började musiken och vi alla plockade upp det efter andra takten, från den pose vi fryst i. HUR SJUKT? Vi var 18 pers på scenen och alla stannar i samma pose och plockar upp det samtidigt, som om ingenting hade hänt. Helt unisont. Say whaaaat! Jag tror nog aldrig att vi haft så ärliga leenden mot varandra som just den här gången för vi alla skrattade lite inombords åt vad som hänt. Mr McSween fick lite panik när han såg vad som hände men han var såå stolt över oss och att vi klarade det så bra.

Så går det väl när man har opening night fredag den trettonde ehe, liiite nervöst. Speciellt eftersom vår Sugarplum Fairy har en sprained ankle och igår även kollapsade i en panikattack innan hennes solo. Sjukt läskigt var det, hon kunde inte andas och bara föll ihop och visste inte var hon var. Så under hela Sugarplum pas de deux höll vi typ andan för ingen visste hur långt det skulle gå haha. Men åh vad bra det gick, fick tårar i ögonen så glad som jag var för hennes skull att allt gick så fantastiskt! Hon var helt flawless och likaväl var hennes kavaljer. Mr Robertson var så nöjd med hela föreställningen.

Efter det var det bara att åka hem, fixa lite middag och sminka av sig osv. Vi var såå pigga och fortfarande fulla av adrenalin när vi kom hem till rummet, och det har ännu inte släppt trots att klockan snart är två på natten. Men jag borde försöka sova nu iaf, har föreställning imorgon också! Efter en go sovmorgon såklart.

It's this time of the year. 1000 lager smink och ett stort leende för att se bra ut på scen. Men jag älskar det.

Never ending rehearsals.

Publiced 2013-12-11 05:03:01 i Daily,

Alltså denhär dagen!

Först balettklass med Ms Andi som gick riktigt bra. Stabil start på dagen. Klarade bland annat en FETT SNYGG 4-varvspiruett med balans på slutet. Happy moment, bortsett från att inte en enda människa såg den hahaha. Men det var en nice lektion i alla fall.

Efter det fick vi reda på att vi inte alls hade 2h paus, utan att vi skulle ha våra personliga intervjuer med vår huvudlärare (Ms Andi). Vi fick nämligen ett mail igårkväll med lite kommentarer och korrektioner från rektorn och läraren men idag var det dags för snacket. Eeehh nervöst jaa. Men det gick superbra! Jag hade ju iofs inte något att vara nervös över så sett, för jag vet att jag sköter mig och alltid kommer till lektionerna och försöker mitt bästa osv. Men trots att hon inte kunde vara besviken på mig ur det perspektivet så förväntade jag mig inte att hon skulle vara såå positiv heller! Så det var roligt att få höra.

Klockan 12 var vi på teatern och började med stage setting för ett annat lag, hade 1h lunch och sen fortsatte vi köra fram tills 21:30 då vi ansågs vara klara för dagen. Alltså fyyy vad trött jag är nu. Och HUNGRIG. Imorgon har jag tre timmars paus efter morgonens balettklass så då ska jag skynda hem och hinna laga lite mat för resten veckan. Finns ju ingen annan tid att göra det, haha. Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon! 





Lite från dagens repetition. Man kanske inte ser det på bilderna, men teatern är GIGANTISK. Wiiie, exiting

Secret Santa.

Publiced 2013-12-10 05:02:43 i Daily,

Igår så hängde mitt lilla gäng i klassen hemma hos Cara på Long Island och gjorde en Secret Santa-grej som vi planerat ett tag! Long Island såg för övrigt FETT idylliskt ut, hon bodde ju för sjutton i fetaste strandhuset och allt?? DRÖM. 

På vägen dit höll vi på att dö dock, hehe. Okej, inte riktigt, men Cara och Marisa hämtade upp oss på tågstationen och när jag och Marisa har världens allsångsparty i bilen så börjar det snöa och Marisa ba eeehhhh gjorde mig lite nervös och sa att hon aldrig har kört i snö innan!! Hon är från Georgia och bor nu hos sin moster på Long Island, så inte jättekonstigt att hon inte kört i snö innan, men det är inte riktigt vad man vill höra från personen bakom ratten haha. Såå hon fick lite panik när man helt plötsligt inte kunde se väglinjerna för all snön så vi körde lite långsammare eftersom att det ändå var tomt på vägen typ. Meeeen... När vi skulle svänga in lite innan Caras hus så ba VILL INTE BILEN BROMSA och vi verkligen tror att vi antingen ska åka in i Cara och de andra som är i bilen framför oss eller rakt ner i vattnet och aaahh. Det var läskigt!! Speciellt när hjulen gjorde dedär ljuden de gör när de tappar greppet. Så tack och lov att vi inte hade mycket fart till att börja med för vi stannade i tid och alla levde lyckliga i alla sina dar :):):)

Anyway, sjukt långt sidospår haha. Här är det tydligen råseriöst när det kommer till julklappsutdelningen, inga 30 kronors-presenter att lägga i en påse och lotta vem som får gå först som man alltid gjorde i skolan som liten, utan här är det andra bullar. Istället så lottade vi en vecka innan så att alla har en person att vara Secret Santa till, utan att avslöja något till någon. Vi satte $15 som cirkapris och så gick vi laget runt och pratade om saker vi gillar för att ge vår Secret Santa lite inspiration, fortfarande ovetandes om vem denna är. Sen har man typ en vecka på sig att hitta något nice och slå in som du skriver ett namn på, men inte att det är från dig. Vid utdelningstillfället så lägger du ditt paket i en påse på ett diskret sätt så att ingen upptäcker hur ditt paket ser ut, och sen så delas alla paketen ut och man öppnar en och en och gissar vem ens Secret Santa var. Såå rolig grej faktiskt! Och alla hade hittat så klockrena saker till varandra, helt sjukt verkligen! Varenda person som öppnade sitt paket skrek av lycka haha, skojar inte ens (ja, jag med). Det är fascinerande hur vi knappt har känt varandra i tre månader men ändå kan känna varandra så bra.

Bortsett från allt det så åt vi pizza, chips, cupcakes, småkakor, jag tog med mig chokladbollar (nya favoriten hos amerikanarna) och så kollade vi på film och hade det mysigt. Kände att vi behövde en riktig fettodag för att samla ork till den kommande veckan haha. Det slutade med att vi alla sov över där eftersom att första klassen idag började senare så vi hade tid att åka hem imorse för att hämta våra grejer. Himlans värd dag!

Marisa och Cara ba gick loss och köpte paket till alla andra också haha, så himla gulliga är de. Och där ligger säcken med alla Secret Santa-paket hihi.
Marisa, Deanna, Cara och Courtney :))
Ser ni hur stor en pizza är eller???
Nötknäppare- och ballerina-cupcakes! Och en väldans snygg Jude Law i bakgrunden.






Vad som fanns inuti mitt paket! Ballerina-smyckeshängare (hur fin?!), nagellack och örhängen. Fick även två dofttvålar och en julprydnad från Marisa. (Däremot är armbandet på bilden från gårdagens paket i julkalendern, tack mamma!)
Det saknade paret av örhängena har jag på mig just nu hihi, såå fina.

Nagellack från Cara. Fick även en ny bandana från henne. Har just nu på mig det rosa nagellacket, kärlek.
Är helt kär i smyckeshängaren, har tänkt att skaffa mig en smyckeshängare i evigheter nu utan att ha gjort det! Deanna gjorde ett bra jobb som Secret Santa, hade aldrig varit ägare till en sån här fin smyckeshängare utan henne :))

Men idag var det back till business igen, skolan intog scenen för första gången och mitt lag var såklart först ut. Dock bara för att gå igenom allt utan att dansa för att kolla placering, rekvisita och ljussättning osv, men ändå. Imorgon kväll ska mitt lag köra hela föreställningen för första gången på scen, rakt igenom utan stopp, för att se att allt funkar inför premiären på fredag. Och innan det så repar vi två andra lag på scenen, och alla lag måste vara på alla repetitioner ifall de ändrar på något osv. Så från och med imorgon kommer jag alltså ha balettklass på morgonen, lång lunch (snarare sagt brunch)-rast och sen är vi på scen och repar från 12-21. Har ännu inte klurat ut hur i hela fridens namn jag ska ha tid att handla mat, och framför allt laga mat, under den här veckan, men på nåt sätt ska det väl ske. Får la hoppas på ett underverk för att få livet att gå ihop haha.

8 dagar.

Publiced 2013-12-08 07:16:47 i Daily,

Det känns som om jag alltid säger att det är mycket på G här borta, men just nu är det MYCKET haha. Då är det skönt att man har en fantastisk klass att hänga med och en underbar stad att vara i så att man kan slappna av lite ibland också. Om man har tid.

Repetitionerna har varit fantastiska, långtråkiga, inspirerande, kaotiska och mindre kaotiska. Vår Sugarplum Fairy för lag 1 har sprained her ankle och dansade därför inte alls idag, hennes kavaljer halkade och föll riktigt illa på repetitionen igår, småbarnen vet knappt vad de håller på med, lärarna och direktorn skriker och de flyttar runt personer i sista sekund för att ersätta folk med någon som kan klara av det bättre. Jag tror att alla är lite nervösa, haha. 

Igårkväll så var det julfest för alla Trainees, det var kul. Man kan ju lugnt säga att dansgolvet är en heeeelt annan grej på en fest med dansare... Speciellt när det kommer till cirkeln och dancebattles osv. Det var helt crazy, vågade inte ge mig in i något vilket jag alltid annars gör hemma i Sverige haha. Kändes som om man var med i en Step Up-film eller nåt.

Och idag hade vi repetition från 12-18 som vanligt. Efter det så stannade jag, Courtney och Marisa i stan för att kolla på Jazz & Contemporary's showcase. Det finns nämligen två Trainee-program på Joffrey; Ballet (som jag går) och Jazz & Contemporary. Min linje har ju självklart jazz och contemporary på schemat likaväl som de har balett på schemat, men i helhet så är fokuset olika på de både linjerna. Anyway så var det roligt att kolla på, eftersom att vi aldrig annars ser dem i skolan.

När vi lämnade deras showcase så såg vi att schemat för nästa vecka hade blivit postat på anslagstavlan och det verkar bli intensivt. Repetition på scen från 12-21 både onsdag och torsdag + vanliga morgonklasser på skolan varje dag. Plus scenrepetitioner de andra dagarna också, men inte lika sent. Och på fredag gäller det, premiären! Det är alltid roligast att få vara en del av första laget för då får man göra opening night. Wiiie. Har hört att biljetterna nästan är helt slutsålda nu. ROLIGT :):) älskar att vara på scen, ett år sedan sist. Är däremot liiiite nervös över att vi inte ens har fått sett våra kostymer än. Hoppas man får plats i dem för det är inte direkt så att de har lämnat tidsmarginal över att hinna fixa det om något skulle bli fel hehe. Men det löser sig!

Och efter två föreställningsdagar är det bara att packa och bege sig hemåt. HELA vägen hemåt, hemåt till Sverige! Sjukt! Det känns så långt borta just nu, jag tänker liksom inte ens på att det livet finns. Men efter nästa vecka kommer det vara tillbaka. Jag kommer vandra runt på Göteborgs gator, åka spårvagn, sova i min egen säng, få tillbaka min fina utsikt, besöka jul på Liseberg, äta svenskt godis och äkta filmjölk och baka lussekatter. Och hänga med massa folk jag varit utan i evigheter nu. Det kommer bli mysigt.
Mitt lilla rum. Jag saknar det så mycket.

Photoshoot.

Publiced 2013-12-06 23:34:05 i Ballet, Daily, Photos,

Igår fick jag bilderna från fotograferingen förra veckan, alltid roligt att få se resultatet! Vissa blev jag riktigt nöjd med, framför allt med tanke på hur svårt det var att arbeta på det underlaget haha. Bilderna avslöjar det inte men marken är så ojämn att jag aldrig hade båda fötterna på samma höjd så balansen var gaaanska svår att hålla haha. Plus att man sjönk ner några cm i leran också, mmm. Men roligt var det och Shannon fick några bilder till sitt projekt! Här får ni de resultatet, all photocred går till min eminenta vän Shannon Scully.




En av favoriterna.




En annan favorit.


Självklart var Nötknäckaren med som rekvisita ;) 

Rockefeller Center.

Publiced 2013-12-06 00:21:30 i Daily,

Dagarna bara flyger iväg här borta och det är så mycket som händer just nu så det känns som om allt kommer vara över så fort! Redan nästa vecka börjar vi repa på scen och nästa helg gäller det. Waah. Och sen åker jag hem?! Lite mixed feelings om allt, men jag försöker att bara ta allt som det kommer och njuta. Klyschigt men sant.
Igår efter skolan så tändes julgranen på Rockefeller Center!! Det är ju något man bara måste se, så jag och min klasskompis Marisa åkte dit direkt efter skolan. Det var så himla fint att gå lägst med 5th avenue nu i jultid och kolla på alla pyntningar.
Två kvarter bort från Rockefeller center så började dock avspärrningarna och poliserna och hela tjottahejtit. Jag tänker liksom inte på hur sjukt mycket folk som bor i New York så när sånna här event händer är det helt andra bullar som gäller än i lilla Göteborg. Övervakning överallt, de eskorterar dig i små avspärrade gångar och kollar igenom din väska innan du ens kan komma i närheten av platsen. Och det var så knökat med folk trots att vi var två kvarter bort! Trots att vi var där två timmar innan det skulle börja så fick vi ingen superplats, snacka om mycket folk :P men vi fick riktigt bra platser framför en stor skärm så åh vad roligt det var ändå! På scen var Kelly Clarkson, Leona Lewis, Mary J Blige, Mariah Carey, The Rockettes och massa andra och de sjöng massa julsånger med deras fantastiska röster (förutom The Rockettes dådå, de dansade lika fabulöst som vanligt). Så sjukt fett! Favoriten för kvällen var nog Ariana Grande, en ung amerikansk tjej som jag aldrig hört talats om innan men som tydligen slog igenom i USA i somras. Sicken talang, jag var mållös! Allt avslutades med nedräkning till att granen skulle tändas och ååhhhh vad vackert det var! Men kunde inte låta bli att tänka två saker när granen tändes. 1) Tänk om ljusen inte funkar? Största antiklimaxen ever ju. 2) STACKARS människorna som satt upp alla dessa lampor i detta gigantiska träd! Måste ha tagit en evighet!! Men det var så vackert att det var värt det I guess. För övrigt, visste ni att trädet är ett äkta träd? Det är så stort att jag alltid trott att det är någon fejksak som de sätter massa grenar på, men icke. Livs levande äkta träd (min och Marisas stora fråga: HUR hålls den vid liv? Är den placerad i en hel himla fontän eller vad? Får undersöka saken närmre nu i veckan när det inte halva New Yorks befolkning är ivägen). De visade en liten filmsnutt från familjen som "donerat" årets träd. De pratade om hur hon (ja, de refererade till trädet som en "hon") växte upp samtidigt som deras barn och gick igenom barnens collegeår tillsammans med familjen och mamman brast ut i tårar för att det kändes lite känslosamt att prata om att ge bort deras jätteträd eller nåt. Eeeehhh............
När allt slutade vid niotiden så var vi dock glada över att vi inte var mitt i gröten, utan kunde bege oss hemåt ganska snabbt haha. Hjälp vad mycket folk det var.
Gigantisk ljusslinga. Fanns även stora julgranskulor på andra sidan haha.
Stor blinkande snöflinga.

Eehh hur läskig ser inte den här byggnaden ut?
Vissa körde på annat än julpynt. Så länge som det är stort och lysande så går det hem hos New York-arna antar jag.
Pepparkakshus!
Fetaste lyxhotellet typ.
Det här var ungefär så nära som vi såg granen, haha. Vi gick sedan vidare till ett annat ställe så vi stog alldeles runt hörnet och hade fett bra syn på en av storbildsskärmarna. Close enough. Tänkte gå tillbaka dit någon gång innan jag åker hem för åh vad vacker den var när den tändes. Älskar julen. Frågan är bara: Var är snön?!??

Snacks

Publiced 2013-12-04 14:00:20 i Healthy, Snacks,

Favvosnacket just nu. Himla gott men även nyttigt. Så man kan helt enkelt inte få för mycket av det :)
Dipsås gjord av grekisk yoghurt (kvarg), tacokryddor och lök. I Sverige har vi ju hur många olika kryddmixar som möjligt att ha som dipsås, så det är bara att hitta en favvo! Här borta får man vara lite mer kreativ om man vill ha annat än kemikalierna de säljer, haha. Tacokryddor fick det därför bli. Men det var lika gott det!
Tips, tips.

Central Park.

Publiced 2013-12-04 03:46:51 i Daily, Photos,

Lite bortglömda bilder från en alldeles magisk promenad i höstsolen i Central Park. Finns nog inget bättre ställe att ta tid för sig själv. 











Bow Bridge. Som en dröm.



Julgransjakt.

Publiced 2013-12-02 05:46:00 i Daily,

Ajjemen, idag begav vi oss ut i skogen för att leta gran! Vi kom till ett enda stort fält med massa olika granar där vi gick runt ett tag innan vi hittade den bästa och fick den nerhuggen. Tre granar skulle det vara, en till Shannons familj, en till hennes mosters familj och en till mormor och morfar. Hela släkten är engagerad i den här julgransjakten vettu! 
Shannon behövde även några nya dansbilder till hennes fotoprojekt i skolan och då fick jag återigen äran att vara hennes modell! Sjukt kul att springa runt iklädd balettdräkt, tutu och tåspetsskor mitt bland alla granar hahaha. En snubbe som jobbade där körde förbi med traktorn, stannade, backade bakåt för att kunna stirra på oss och ba "eeehhh... Do I even wanna know what's going on here?" Hahah. We had a good time kan man säga! Ska bli kul att se resultatet senare.
Efter det så drack vi alla varm choklad och åt ostbricka och grönsakstallrik med dip och allt möjligt annat som de tagit med sig ut innan vi åkte tillbaka till mormor och morfar igen. Sen var det till slut dags för mig att packa mina väskor för att åka hem till New York... De här senaste dagarna har det känts som om jag levt i en helt annan värld och jag har verkligen njutit varenda sekund! Shannon är en sån fantastisk människa och hennes familj och släkt är en av de finaste jag vet. Det har gjort mig så lycklig att få se den glädjen de har i varandra, och att få vara en del av den vackra gemenskapen under Thanksgiving. Så det är jag tacksam över!
Där mormor och morfar bor.


Granfältet!
Soligt väder.
Bara att välja och vraka.
Shannon och hennes två syskon.
Kusinerna i en julgransvagn.
Alla barnen i släkten.
+ mormor och morfar.
In the moment med familjen Scully haha.
Att köra runt i en julgransvagn på fältet är ganska kul!
Men ännu roligare är det att bli runtkörd.

Dags att sova, imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller! 

Friendsgiving

Publiced 2013-12-01 07:35:10 i Daily,

Idag sov vi ut fett länge innan vi åt bagelfrukost och drog iväg på hoppingrunda nr 2 för att hitta några fler julklappar och inhandla lite saker inför kvällen. Varje år så har nämligen Shannon och hennes vänner "Friendsgiving" under helgen efter Thanksgiving, vilket innebär att alla klär upp sig enligt ett tema och tar med sig mat och efterrätter som finns kvar från Thanksgiving och så äter man tillsammans och har det kul! Temat i år var The Great Gatsby, hur taggat?! Jag vet, varenda utklädningsfest i år har tema The Great Gatsby pga filmen haha, men det här blev faktiskt min första! Vi vek in våra hår så att vi såg ut att vara korthåriga, satte på huvudbandet, letade utan framgång efter fjädrar, fixade pärlsmycken, öste på med både ögonskugga och läppstick och satte på oss klänningarna med handskar till. Ta-daaaaa!!!!!
Blev det inte nice eller?! Jag har på mig en fransklänning och Shannon en paljettklänning. Bilden gör inte riktigt outfiten rättvisa men vi båda blev förvånade över hur bra det faktiskt blev i slutänden! Vanligtvis brukar det ju bli tvärt om när man klär ut sig, att man har värsta höga förväntningar och bilder i huvudet på hur bra det kommer bli men så blir resultatet inte ens i närheten haha. Men för en gångs skull så lyckades vi!! Woop woop. Och ja, Shannon har långt hår hon också egentligen (syns inte alls på bilden?!).

Det var jätteroligt att få träffa Shannons alla vänner. De flesta träffade jag ju i skolan i onsdags men nu fick jag tillfälle att prata med dem lite mer. Jag skrattade nåt så otrolig mycket hela kvällen, vilka fantastiska vänner hon har verkligen. Ett hjärta av guld hos varenda en av dem! Det var en lyckad kväll, minst sagt.

Mirrorselfie. Wopsiiii. Genomglad.

Daily
Thoughts | Background
Exercises | Healthy
Motivation | Breakfast
Lunch | Snacks | Baking
Ballet | Photos | Music
Inspiration

Aug
Sep | Oct
Nov | Dec